Image Image

Hatalmas steak választék, kézműves sorok, organikus borok, bazilika tövében

Lenyűgöző atmoszféra és enteriőr, pazar menü kiváló bárral kombinálva - ez vár rád, amikor hozzánk látogatsz. Ha nem a kilátásban gyönyörködnél, ülj a látványkonyhánk mellé, és a speciális bárstílusú ülőhelyekről eléd tárul az alkotási folyamat minden mozdulata. Kéthetente változó ebédmenüvel várunk minden hétköznap, hogy biztosan megtaláld nálunk kedvenc fogásaid. Tehetséges chefünk, Krizmanics Norbert előszeretettel kombinálja az olyan nemzetközi konyhák ízvilágát, mint francia, olasz vagy ázsiai, a végeredmény pedig mindig magáért beszél!

Galéria Megtekintése
Galéria Megtekintése

Wossala Rozina TÁRSALAPÍTÓ A Bestia egyik alapítója. Vérbeli maximalista, ha gasztronómiáról van szó, nem ismer kompromisszumot. 2016-ban és 2017-ben is a népszerű főzőműsor, A Konyhafőnök zsűritagja. Ismeri a jó sör titkát, gyenge pontja a tökéletes steak, annak rendje és módja szerint. Imád főzni, nem mellesleg a konyhai fortélyok szerelmese és tudora. Pryma Zoltán ÜGYVEZETŐ Ügyvezető, nyitás óta a Bestia egyik alappillére. Precíz, pontos, és szereti kézben tartani a dolgokat, ezzel is biztosítva a zökkenőmentes működést. Ha eseményt szervezel hozzánk, a bestiális élményről minden esetben ő gondoskodik! Krizmanincs Norbert SÉF A konyha lelke, akinek a kezei közül szenzációs fogások kerülnek ki. Szemtelenül fiatal, viszont annál kreatívabb és céltudatosabb. Nagy hangsúlyt fektet a menük megtervezésére, melyben a jól szervezett konyhai csapat van segítségére. Közben mindenkihez van egy kedves szava. A szerénység mellé tudás és precizitás társul, melynek végeredményeként csodás ételek kerülnek a tányérra.