HUN | ENG
HUN
ENG

Rólunk

Bestia rövid történeteA Bestia 2015 tavaszán nyitott amerikai stílusú kocsma válogatott sörökkel, szaftos húsokkal, bizsergető élőzenével. A Bazilika tövében a hazai kézműves sörök előtt tisztelgünk magas-kocsmagasztróval. Szortimentünket a főzdék új generációjával szoros együttműködésben alakítottuk ki, így verődött csapra tizenkét hazai jóféle kézműves sör.

A sörkorcsolyán túlmutató fogásokat (legyen az hamburger, házi kolbász vagy egy szaftos steak) elfogult konyhatechnológiai felkészültséggel készítjük, de mindezt lazán. Legyen az Josper, Rotisseire, vagy épp fatüzeléses kemence. A Bestia hedonista világnézetének ugyancsak hangsúlyos része még a zenei program.

Wossala RozinaWossala Rozina az angyal tekintetű démoni teremtőm, aki, ha ételről van szó, nem ismer kompromisszumot. Haladó hedonista, egy megszállott maximalista. 2016, 2017-ben is a népszerű főzőműsor, A Konyhafőnök zsűritagja. Imádja és ismeri a jó sör titkát, gyengepontja pedig az a bizonyos tökéletes steak annak rendje és módja szerint. Konyhai fortélyok szerelmese és tudora. Túlélte Afrikát.

Pryma ZoltánKezdetektől fogva mellettem van. A jobbkezem. Az a típus, aki mindig mindenről tud, akinek folymatosan a fülén a telefon, kezében a toll, figyel, figyelmeztet. Ha nálam tartod a rendezvényed, a keze benne, hogy bestiális élményben legyen részed.

Online asztalfoglalás